Maatwerk keukens

U vertelt uw wensen met betrekking tot kleuren, hoogte, aanrechtblad et cetera van uw keuken. Komt er een grotere keukenverbouwing om de hoek kijken? Ook die kunnen wij van a tot z voor u uitvoeren.  Zowel het leggen van een vloer, het veranderen van muren als het aanpassen van het plafond verzorgen wij professioneel. Hierbij komt maatwerk om de hoek kijken.

 

Uw idee groeit met maatwerk

 

U kunt ervan uitgaan dat wij met een goed en welgemeend advies komen. Dat mag u ook verwachten van een bedrijf dat al meer dan 35 jaar ervaring in de keukenbranche heeft. Bouwtotaal Keukens werkt volgens een stappenplan.

 

Eigen werkplaats

Na uw akkoord meten eigen monteurs de keuken bij u thuis in. Daarna gaan ze in onze goed uitgeruste werkplaats met liefde voor het vak aan de slag met de fabricage. Met oog voor precisie en veel vakkennis maken onze vakmensen uw keuken op maat. Zo beschikken zij bijvoorbeeld over een computergestuurde CNC-machine.

 

Maatwerk keuken hoeft niet duur te zijn

Bouwtotaal Keukens wil het misverstand uit de weg ruimen dat een maatwerkkeuken per definitie duur is. U kunt het geheel zo duur maken als u zelf wilt. Het is heel goed mogelijk dat een maatwerkkeuken binnen uw budget valt, groot of klein.

 

Totaalconcept

Bouwtotaal Keukens biedt u een totaalconcept aan. U heeft één aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat de diverse ambachtslieden zoals aannemer, stukadoor en installateur hun werk op tijd en tot in de puntjes verzorgen. Daar kunt u op vertrouwen. Onze samenwerkingspartners bevelen wij blindelings aan.
 


 Afspraak maken
Om er zeker van te zijn dat we u alle individuele aandacht bieden die u verdient, raden wij u aan een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via het nummer 073 - 599 2470 of stuur een e-mail naar info@bouwtotaalkeukens.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.