Merkkeukens van Schmidt

Naast maatwerk keukens kunt u bij ons ook terecht voor keukens van het betaalbare merk Schmidt. Schmidt's reputatie is gebaseerd op jaren van vakkennis op het gebied van keukens. Bouwtotaal Keukens werkt dan ook al vanaf de start prettig samen met deze fabrikant. Ook omdat Schmidt voldoet aan onze wensen met betrekking tot goede kwaliteit en veelheid van mogelijkheden.

 

Schmidt keukens

Het merk Schmidt gaat met de tijd mee en heeft een breed aanbod van kleuren en afwerkingen. Van modern tot nostalgisch, van massieve houten tot hoogglans gelakte fronten: bij Schmidt keukens vindt u het allemaal. Bijkomend voordeel is dat hier een mix mogelijk is van eigen fabricaat en Schmidt. Zo creëert u toch de sfeer in de keuken zoals u dat wenst. Op deze keukens krijgt u 20 jaar garantie op al het hang- en sluitwerk. Afspraak maken
Om er zeker van te zijn dat we u alle individuele aandacht bieden die u verdient, raden wij u aan een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via het nummer 073 - 599 2470 of stuur een e-mail naar info@bouwtotaalkeukens.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.